لوله بازکنی در تهران ، لوله بازکنی فوری

لوله باز کنی

اطلاعات تماس نشت یاب کار

مرکز تهران: 88538317
شرق تهران: 77592150
شمال تهران: 22618726
ساعات کاری: 24 ساعته
آدرس: تهران، شریعتی بالاتر از پل صدر پلاک 1884

لوله بازکنی در تهران در سرع ترین زمان توسط کارشناسان نشت یاب کار انجام میپذیرد فقط کافیست با ما تماس بگیرید.

گاهی اوقات ممکن است لوله فاضلاب دچار گرفتگی شود و مشکلات فراوانی را به وجود آورد و شما نیاز به لوله بازکنی داشته باشید که در این مطلب چند راه برای لوله بازکنی خدمت شما عرض میکنیم.

علل گرفتگی لوله:

رسوب

ریختن آشغال

نقص در سیستم لوله کشی فاضلاب و…

ممکن است لوله فاضلاب، روشویی، حمام و یا … دچار گرفتگی شود که روش باز کردن هر کدام با دیگری متفاوت است.

باز کردن لوله فاضلاب یکی از کارهای سختی ست که حتما می بایست با ابزار و وسایل مخصوص اینکاررا انجام داد تا علاوه بر رفع سریع آن به منزلتان آسیب نزند و دچار آلودگی نشود.

روش ها و مواد مختلف برای باز کردن لوله چیست؟

1-اسید

2-پودر لوله بازکن

3-فنر لوله بازکن

4-ابزار خانگی لوله بازکنی(چاه باز کن دستی یا تلمبه دستی)

5-لوله بازکن های شیمیایی

6-دستگاه تراکم هوا با قدرت بالا

پس اگر لوله فاضلاب منزلتان گرفت می توانید با یکی از روش های بالا آن را باز کنید اما این کار فقط وقتی موثر خواهد بود که گرفتگی یک گرفتگی جزیی بوده و لوله با آشغال، رسوبات و مواد دیگر بسته نشده باشد، همچنین چون این مواد بمرور باعث خرابی لوله ها میگردد پس حتما باید از دستگاه ها ی لوله باز کنی استفاده نمایید.

مضرات استفاده از اسید و مواد شیمیایی:

این مواد چون اسیدی بوده و برای باز کردن گرفتی لوله استفاده می‌شود برای سلامت انسان بسیار خطرناک هستند  ازاین‌رو می‌بایست هنگام استفاده از آن‌ها دقت لازم را داشته باشید تا باپوست شما برخورد نکند و گازهای متصاعد شده از آن به شما آسیب وارد نکند.

استفاده مکرر از این محلول پوسیدگی لوله ها را در بر دارد به مرور باعث از بین رفتن لوله ها می شود، و شما مجبورید که برای تعمیرات لوله ها هزینه ی زیادی پرداخت کنید همیشه بهترین راه حل نیست.

این محلول ها به شدت سمی هستند و زمان استفاده از آن گازهای زیادی تولید میکنند.

نکات لازم در حین استفاده:

  • از دستکش استفاده نمایید
  • ماسک بزنید
  • پنجره‌ها و فن را روشن نمایید

توجه:این مواد را درجایی ایمن و دور از دسترس کودکان قرار دهید.

دستگاه ژنراتور لوله‌ بازکنی چیست؟

این دستگاه وسیله ایست که با یک فنر منعطف تمام گرفتگی سخت لوله را باز می‌کند و دیگر آن خطرات و مضرات استفاده از مواد خطرناک شیمیایی را ندارد و در اختیار شرکت‌های لوله‌ بازکنی بوده که برای استفاده حتماً باید با ما تماس بگیرید تا نیروی خودراا به محل اعزام نماییم.

این دستگاه  دارای یک مدل قدیمی و یک مدل جدید است.

مدل قدیمی بااتصال یک فنر بلند به سر دریل فنر را می‌چرخاندند و با این کار مسیر لوله را از مواد زائد و آشغال تمیز می‌کردند که مشکلات فراوانی ازجمله برخورد شدید فنر به اطراف و کثیفی فراوانی را به همراه داشت.

اما در مدل جدید این اتفاق نمی‌افتد و همه‌ چیز تحت کنترل هست و سرعت چرخش توسط دستگاه تنظیم می‌گردد.

اما چرا باید از این دستگاه جدید برای باز کردن لوله استفاده کنیم:

 این دستگاه می‌تواند گرفتگی‌های سخت را نیز باز کند، کار آسان و سریع پیش می‌رود، دارای فنر قابل‌انعطاف، دارای چندین مدل سر فنر است و همچنین برخلاف روش دریل چون فنر با دست برخورد ندارد ایمنی بالایی دارد.

روش کار:

برای باز کردن لوله فاضلاب با دستگاه حتماً می‌بایست یک کارشناس فنی و باتجربه به محل اعزام شود.

ابتدا دستگاه را به برق وصل کرده سپس فنر را وارد لوله فاضلاب کنید تا جایی که سر فنر به محل گرفتگی برسد و دستگاه را روشن نمایید آرام فنر را بیشتر به داخل فشار دهید تا گرفتی تا کاملاً رفع شود سپس آب بریزید تا آشغال و روات درون لوله باقی نمانند و دوباره دچار گرفتگی شود.

موثرترین راه حل گرفتگی لوله های فاضلاب چیست؟

اقدامات زیر می تواند برای کاهش میزان گرفتگی لوله های فاضلاب و نیاز کمتر به لوله بازکن موثر باشد.

جلوگیری از تشکیل توده های لجنی توسط پسماندهای خوراکی: بسیاری از افراد تفاله های چایی و قهوه را درون سینک های ظرفشویی می ریزند که خود عاملی برای گرفتگی لوله های فاضلاب می شود.

در ترکیب با سایر مواد پسماند غذایی توده ای از لجن را تشکیل می دهند و با اجتماع در مسیر عبور فاضلاب به مرور باعث گرفتگی لوله های فاضلاب می شود.

قرار دادن صافی های مخصوص مواد غذایی جامد در سینک ظرفشویی مهم است، از صافی های مخصوص برای دفع جداگانه پسماند های غذایی استفاده کنید، و از ریختن پسماند های غذایی به درون لوله ی فاضلاب خودداری کنید، اگر صافی هم کار را به خوبی انجام نمی دهد از آبکش های بزرگ و مخصوص استفاده شود تا مسیر فاضلاب را سد نکند.

برای پیشگیری از گرفتگی لوله های فاضلاب قبل از شستن ظرف  های دارای چربی ها و دانه های برنج و… این موارد را از ظرف ها توسط دستمالی برطرف کنید، در صورت ورود این چربی ها و ترکیبات به دیواره های لوله می چسبد و به مرور باعث گرفتگی لوله ها می شود، در بیشتر موارد با رعایت کردن این موارد هم باز هم شاهد گرفتگی لوله های فاضلاب هستید.

نکات مهم در نصب سیفون برای لوله کشی آب باران چیست؟

نصب سیفون برای لوله کشی آب باران باید به شکلی صورت گیرد که یتوان به راحتی آن را از طریق دریچه ها باز دید کرد، و قابل دسترس برای نظافت باشد، همچنین باید دقت شود که لوله ها ی فاضلاب و یا لوله های هواکش نمی توان به عنوان لوله عمودی آب باران استفاده کرد، باید توجه داشت که سیستم های به کار برده در جهت دفع آب باران و فاضلاب بهداشتی یک ساختمان باید به طور کامل از یکدیگر جدا باشد.

برای لوله های آب باران باید کف شوی مناسب قرار داد و دارای شبکه ی صافی باشد، فاصله ی صافی کف شوی آب باران تا سطح پشت بام حداقل 10 سانتیمتر است و همجنین اتصال لوله ی آب باران به کف شوی آب باران به طور مستقیم باشد، و اجرای لوله افقی آب باران بر روی پشت بام ممنوع است.

لوله باز کنی در تهران با هزینه لوله بازکنی ارزان نسبت به رقبا با کیفیت بالا لوله بازکنی در خدمت شما هستیم.

ارسال یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *